kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

semester del 1

Publicerad 2014-06-17 22:05:04 i Allmänt,

Sambon har semester och hela veckan är nästan fullapäckad förutom torsdagen. Gårdagen var vi med familjen på en day trip till Tallin.. Allt gick bra och Nicholas tyckte att speciellt lekhörnan (bollhavet) i båten var priima!








Inte det lättaste att fota en 2 åring som inte hålls stilla en sekund 😃
Vädret var på vår sida när vi var i land, solen sken trots att vinden var kall. Råkade fynda svarta jeggins och en randig trikå tröja i bomull, båda för 15,99€, men annars är nog Tallin dyrt om inte alkoholen räknas. Inte shopping vänligt, så nästa resa dit lär bara bli alkohol lager påfyllning.
På hemvägen for vi ut på däcket och Nicholas fick kasta sina 2 tuttar han hade i havet åt "fisk babyn", detta hade vi planerat och förberett honom till. Hemvägen somnade han i bilen och fortsatte sova då jag flyttade honom i sängen när vi kom hem. På morgonen grät han till och ropade efter tutten men somnade om lika fort. Väckte honom kl 9.20 😊 På morgonen frågade han några gånger efter tutten men efter att jag några gånger förklarat åt honom att han inte har dom längre, gav han upp. Sen när det var dags för dagsvilan var det samma sak som på morgonen men efter några gångers förklaring blev han i vagnen och ligga utan sin tutt och somnande tog längre än vanligt, MEN han gjorde det i varje fall. 👍 Sen kom kvällen och det var dags att lägga sej i sängen utan tutt, samma frågor och förklaringar.. När jag lämnade rummet blev det gråt och skrik, 20 min mer eller mindre gråt och pirr vilket emellan blev vanligt prat för sej själv SEN somna han utan sin tutt, wohoo! Får hoppas att det blev den längsta kampen och att det nu bara blir lättare och att dom snart glöms bort helt och hållet 😊
Imorgon skall vårt sovrum tapetseras medan vi tillbringar dagen i Ingå skärgård, hoppas det blir en varmare dag än idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela