kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

bilder från helgen

Publicerad 2014-02-25 21:32:47 i Allmänt,



hade en liten tomtenisse på besök i helgen <3



Choko fountain från fredagens bastukväll serverad med kiwi, päron och banan. SUPER GOTT LIKSOM!



5 stycken läderstolar till matbordet som blir till salu när vi får våra nya stolar, när så vet jag inte ännu men när vi får dom nya så säljs dessa 5 stolar för 100€. Ifall du eller någon bekant är intresserad, hör av dej ;)

Dr Martens

Publicerad 2014-02-23 21:52:13 i Allmänt,

Och så var det slut på det roliga. Imorgon far både jag och sambon på jobb igen och lilla Nicholas till gruppiset. Har gjort en hel del grejs under lovet: torsdagen tillbringades i flamingo vattenpark varefter vi blev bjudna på mat hos min mamma, fredagen var jag på bastukväll och hade hur roligt som helst, lördagen firades vår gudson Felix som blev 3 år och hans syster Felicia som blir 5 år. Idag har varit en skön dag med inte så mycket program. Morgonkaffe hos grannarna och städat även idag en hel del (det tar liksom aldrig slut), även Dino har fått sin vår look då jag tog mej tid för att trimma honom och han blev åter sååå fin! Lite vistelse utomhus och en länk med sambon och hunden (nicholas fick leka med famo under tiden) innan bastun, var pricken på i :)

Våren till ära skulle jag vilja köpa ett par praktiska och snygga vår kängor.. Har någon erfarenhet av DR MARTENS? Har två färger som jag borde välja mellan innan beställning för prov:





Vilka skulle du välja?

spotlovet fortsätter...

Publicerad 2014-02-18 21:44:50 i Allmänt,

Fullt upp typ hela veckan. Igår besökte jag och Nicholas Ekenäs simhall med Jonna och hennes son Lucas. Nicholas tyckte det var hur kul som helst så nu skall vi försöka dra iväg oss, hela familjen till flamingo vattenpark i Vanda på torsdagen. Idag tillbringade jag och Nicholas förmiddagen hos Nea. Förutom detta var jag på mitt första akupunktur besök med ryggen, hur behandlingen fungerar för mej återkommer jag efter att jag gått regelbundet en tid.

Nedan några bilder från vårt lyxiga hotell i London ☟











"The Blakemore" var namnet på hotellet och kan varmt rekommendera det även till andra som söker ett hotell i London, hotellet finns i Bayswater. Pris 160€/natt inklusive morgonmål.

sportlov

Publicerad 2014-02-15 21:47:19 i Allmänt,

Nu är det efterlängtade sportlovet här, välbehövt och en hel del som skall göras inkommande vecka men före det, tänker jag avsluta veckan imorgon med att tillbringa dagen i Hollola = Messilä på schemat med finaste vännen Milla :)

Har idag fått en hel del gjort på förmiddagen, ärenden uträtta i Karis. Råkade bland annat hitta en snygg "tidningskorg" i Latvala.



Förut detta kan jag konstatera att Valios nya "Mango piimä" är en av vårt kylskåps nya vän och rekommenderar denna dryck varmt åt alla, iallafall lönar det sej att provsmaka denna härlighet!



Piimä har aldrig varit något jag gillat, men den här är hur god som helst!

London

Publicerad 2014-02-08 05:46:04 i Allmänt,

Sitter som bäst på flygfältet och väntar att port 34 skall öppna



Idag är dagen som jag och sambon åker till London på ett förlängt veckoslut.
Nicholas har inatt varit hos fammo och fafa och skall även tillbringa förmiddagen med dom. Efter dagsvilan söker mommo honom och han skall vara ett dygn med henne. Imoronkväll far han till f & f igen, så att fammo för han på måndagen till gruppis eftersom hon skall senare på jobb än mommo. Hoppas allt går bra, saknar finaste lilla killen redan helt otroligt! <3

lördag it is

Publicerad 2014-02-01 22:35:43 i Allmänt,

Lördag igen. Veckorna går så fort! Efter en hel del vilas har jag nu hoppeligen tillfrisknat för en tid framöver. Denna vecka höll jag min spinning i Active Sport Club och vikariera rumpa-mage i Sportfigur, såå roligt att vara lite igång! Idag har jag varit till frissan och satt en hel del blonda slingor i håret eftersom jag vill ha det ljust igen till sommaren. Ganska mycket ljusare blev det, men när ni möter mej så glöm inte att det är halvfärdigt :) efter middagen åkte jag med Nicholas till han gumor Milla på kaffe var han lyckades smälla en vanlig dörr in i en glasdörr så att glaset sprack, damn. Nu ligger jag i sängen och försöker få tag i sömnen så att jag är pigg inför morgondagens Huimala besök :)







några bilder från förra söndagen då det blev ett besök till hundparken och där var två överlyckliga hundar :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela