kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

6 år <3

Publicerad 2014-07-13 22:34:54 i Allmänt,

Det var meningen först att Nicholas skulle tillbringa lördag eller söndag eftermiddag hos sin gudmor Milla, men hon sa att om jag ville hämta han övernatten så fick jag det. Eftersom vi idag med sambon firar 6 års dag så tog vi emot erbjudande och förde han övernatten. Han stor trivs med sin gudmor så det var no problem.
Igår for vi åkandes till Scola på mat, vi båda åt hamburgaren som var jätte god! Och kan ju inte annat än konstatera att dom inte kunde ha ett bättre ställe.
Åkte iväg lite efter 10.30 för att hämta killen medans sambon blev och sova. Själv stannade jag hos Milla på en kaffe innan hemfärden. Där lekte Nicholas och Millas 9 åriga flicka med en boll och killen studsade efter den som en tok. Vet inte vad som egentligen hände men det vet jag att han hoppade efter bollen men när bollen gick undan så föll han rakt mot stolen som var bakom bollen. Och åter hade vi en blödande kille, men värst är det då det blöder från munnen. Visste inte först varifrån han blödde, om det var tanden eller läppen, men märkte sen att det var tanden. Försökte se efter ordentligt men fick sånt obehag att blicken höll på att svartna. Milla kollade läget medans jag låg på golvet och konstatera att det ser ut som att tandköttet hänger löst framför tanden 😟 Nåh, därmed ringde jag Ekenäs sjukhus som sa att vi skall komma och visa om saken är så. Vi åkte till Ekenäs efter att har plockat upp pappan hemifrån och efter ca 20 minuters vänta och ett 2 minuters besök hos läkaren som bara konstatera att "går inte att göra något, såren i munnen brukar läka fort men följ med och ge värkmedicin vid behov". Jo precis, detta sa han efter att inte egentligen kollat killens mun ordentligt. Läppen är väldigt uppsvälld och tandköttet ser äckligt ut. Tänker imorgonbitti ringa tandläkaren och höra med dom vad dom tycker OCH hoppas verkligen säger samma som läkaren vi besökte!

Kvällens bild:


Eftersom vi bor "på lande" har vi fördelen till dessa, dom var såå söta och nyfikna!

Kommentarer

Postat av: malin

Publicerad 2014-07-13 23:13:52

stackaren :( Här skall man alltid fara och visa upp munnen till tandläkaren, så att försäkringen täcker ifall de får något men av det i framtiden. Vi har varit 2 ggr, o skulle Js tänder ha något fel om några år så täcker försäkringen. men här säger deatt det är bäst. om de får stor fläskläpp, då skyddade läppen.

Postat av: Winstonsmamma

Publicerad 2014-07-15 21:53:08

Stackars liten 😔 hoppas allt gick bra!
Man skall absolut gå till tandl. med tanke på försäkringen i framtiden. Finns ju tyvärr alltid en risk om att den permanenta tanden blev skadad😳❤️ Krama lillkillen 😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela