kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

program

Publicerad 2014-04-15 19:52:46 i Allmänt,

Hemkommen för ungefär en timme bak. Jobb och skola har det varit idag på programmet och imorgon blir det spinning för hela slanten, trots att kroppen är grymmt sjuk efter söndagens bodypump pass. 
Påsklove närmar sej och en hel del program på menyn, skall dock försöka njuta av varma vädret som dom lovat iallafall. Förra året fick vi terassräcken och trappräcken målade och nu under påsken är det planerat att måla "golven" både av terassen och huvudtrappan + hjälpkökstrappan. Idealiskt skulle det även vara om vi sku få marken, var det skall planteras lite mer gräsmatta, också förberedd för mylla och frön.. Men det kan hända att helgen blir för kort till det. Har ju också en hel del planering som borde göras gällande mitt examenstillfälle som närmar sej. Mer om det när planeringen kommit igång..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela