kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

långfredag

Publicerad 2014-04-18 21:36:47 i Allmänt,

Mera prickar...
 
Nu har vi ganska myky vattenkoppor redan men fortfarande en pigg och glad kille. Ingen feber ännu heller. Idag har han lite dock klaga på att de kliar så får se hur morgondagen blir. 
Trots kopporna har vi vari igång hela dagen. Jag började olja terassen kl 11.00 och blev färdig kl 14.00. Jag blev sååå nöjd och känslan av att verkligen ha det gjort!
 
Nedan ännu en bild på terassens färg innan:
Bilden är dock tagen sommaren 2012 så det har ju hänt en hel del annat också förutom att färgen på terassen har ändrat. 
 
 
Förutom detta har vi hunnit ha mamma och Steffe på kaffe medan sambon var och hjälpte pappa sin med att klyva ved. Blivit bjudna på extempore mat hos Nicholas fammo och fafa. Besökt Milla, Joonas och Ella eftersom alla där redan haft vattenkoppor.
 
 
Så dagen har varit välidgt lyckad på alla vis. Imorgon skall jag ännu olja framsidans trappor och städa lite eftersom vi har några gäster bjudna till kvällen då vi skall inviga grillsäsongen 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela