kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

Samsung Silencio

Publicerad 2013-10-01 12:31:46 i Allmänt,

Årets köp? Hoppeligen! 
Nämligen denna grej nedan:


För att hålla detta hushåll hårfritt måste man damsuga en gång om dagen och ändå ligger det hundhår överallt, känns lite meningslöst liksom. Därför gjorde jag detta val och beställde helt enkelt en robottdamsugare åt oss eller åt mej egentligen eftersom det i princip är jag som damsugar och städar i detta hus. 
Robottdamsugaren anlände posten igår och testade den för första gången idag. Första intrycket var helt okej, den krockade jätte lite med överhuvudtaget någonting. Man måste ju dock komma ihåg att plocka upp kökstolarna om man vill att den damsugar under matbordet tex. Men den går att ställa på timer så den kommer att få damsuga huset medan vi andra e på jobb eller dylikt. Dino märkte inte ens att den snurra runt, utan han låg nöjd och sov på golvet så det blir inget problem det heller. Lite problem hade damsugaren ata hitta fram till laddaren när den var färdig, men den hitta fram iaf så det är ju bra. Får se vad man tycker om den i framtiden, hoppas den är värd det den kostar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela