kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

Helgen kort

Publicerad 2013-10-13 22:11:11 i Allmänt,

Röntgen bilderna visade ingenting och hälsovårds servicen e nog så otroligt dålig i Raseborg att man inte vet om man skall skratta eller gråta. Fick aldrig ens en ny tid till läkaren utan fick endast diskutera med en sjukskötare via telefon, magnet röntgen borde man ju fara på men det är ju omöjligt så länge som man försöker kommunalt. Tack tack. Så ny tid bokad till favorit kiropraktikern Outi Holopainen till torsdagen och hon får fortsätta vårda ryggen eftersom hon tycks vara den enda som har intresse att få ryggen frisk igen. Synd bara att ett besök kostar 50€, men det är väl värt pengarna. 

Lördagen startade vi med att fira onyx som fyllde 12 år, dvs massor med märkes barn kläder för endast 12€! Synd bara att människorna blir helt hysteriska i dessa tillfällen, man önskar verkligen att arrangörerna hade bättre regler då det ordnas sådant och att det vore mera rättvist för alla. 
Själv hade jag inget behov av egentligen något alls men fyndade en reima rock och reima byxor i storlek 86 för 12€/plagg, nedan kan ni se killen ha på dräkten. Lite stora men han växer ju helatiden :) är dock lite osäker om det är en vinter- eller tjockare vår/höst dräkt? Även en tjock vinterrock för 12€ i storlek 92 inhandlades men den passar nog först nästa vinter!


Ps. Han valde själv platsen han sitter på, mamma tog endast bilden ;)

Lördagkväll var Nicholas hos mommo övernatten då jag och sambon var på 30 års fest. Imorgon äntligen på jobb igen! Min mamma var så snäll och köpte ett stöd bälte för ryggen åt mej i fredags som jag skall prova imorgon på jobbet och hoppas på att den hjälper!

Nu och sova så man orkar stiga upp imorgonbitti :) nati. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela