kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

Update

Publicerad 2013-07-31 21:38:19 i Allmänt,

Veckoslutet har alltså tillbringats i Åland medan Nicholas har varit med sin mommo som varit så snäll och ställt upp som barnvakt. Startade på freda morgon 5.45 med taxi från vår gård, sov 2 nätter på hotell cikada och anlände hem igen ca 21.30 tiden på söndag kväll. Kul hade vi, men vädret kunde ha varit varmare eftersom vi var förberedda på sommarväder. Kläderna var lite för tunna och korta, men vi överlevde.
På måndagen började arbetskontraktet och idag öppnade vi stället påriktigt. Kunder hade vi inte precis brist på utan närmare tvärtom. Men bättre den vägen :) jobbar hela veckan nästan så nicholas har quality time med sin far och fint har det gått! Nästa vecka skall det bli bekantning för både oss och killen till gruppiset han fått plats i. Meningen är även att han skall börja där i nästa vecka.
Bilder från åland får ni se inom kort, orkar int ladda upp någo nu för min kropp är såå trött efter dagens springas. Så jag ligger på spikmattan som bäst och laddar inför morgondagen ;)

PS. Borde ha pulsklockan på någon dag under lunchen och kolla på skoj hur mycket kalorier det förbränns under den tiden då man springer som mest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela