kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

blåbärsgröt

Publicerad 2014-01-16 11:47:34 i Allmänt,

Idag tillbringar jag dagen hemma med Nicholas. Var på morgonen till hvc med honom eftersom hans två veckor bak hosta blivit bara värre, rösten är hes och igår märkte jag att även andningen blivit tyngre för honom. "Kurkunpääntulehdus" som det heter på finska, har han. Fick ventoline hostmedicin för att öppna luftvägarna så att han skall ha lättare att andas. Sjukledig är han från gruppis till och med imorgon. Så idag ät jag hemma med honom och imorgon får pappan i huset stanna hemma så att jag kommer iväg på jobb!

Nu var jumpporna över för denna vecka och nu försöker flunssan titta fram även hos mej men jag tänker göra mitt bästa för att bota den! Killen ligger i sin säng och försöker få tag i dagsvilan, att sova inne på dagen har aldrig varit hans grej så får se hur lång vila det blir. Försöker laga blåbärsgröt för första gången på rågmjöl, reseptet verkade gott men får se vad den smakar i verkligheten :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela