kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

träning, mus, gotigott, rosor

Publicerad 2013-10-27 21:29:08 i Allmänt,

Jumppan avklarad och oförväntat bra gick det, kände just ingenting av ryggen under 1,5 h! Så nu tänker ja försiktigt börja aktivera mej igen :) 



Och vilken otrolig känsla efteråt! 

Kvällen ha dock inte varit så hälsosam trots ovan brända kalorierna, har nämligen hyrt "hangover 3" från makuuni24h och under tiden ätit en hel del cheeseballs + godis och även på dagen en bit av min hemgjorda kladdkaka ;) ha! Men jag har sådan princip att på helgen får man äta vad man vill så länge som man håller sej "hälsosam" i veckorna. 

Medans vi satt och kollade på filmen råkare jag föra blicken till köket och tillika råka se en liten mus springa på köksdisken, OMG. Pausade filmen fort och blev i panik, hur skall vi få ut denna jäkel? Fick den jagad till hjälpköket och när hunden Dino såg den vågade han inte fånga den.. Så nu vet vi inte var den är, om den är. Hade hjälpköksdörren uppe så det finns en chans att den kom ut men vet inte, hoppas ju det verkligen. Huj!

Ps. Kom inte med några kommentarer om att vi borde skaffa katt, för det gör vi verkligen inte. 

En annan sak. Har inte så hemskt romantisk sambo, har fått blommor max 5 gånger under dessa 5,5 år och oftast då också på födelsedagen. Men idag när han var till karis och handla lite kom han faktiskt hem med en knippe rosor, utan orsak liksom. Och jestas vad glad man kan bli av lite blommor! <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela