kristaaaa.blogg.se

En brud från Karis som är mamma till finaste Nicholas och sambo till Stefan, även kallad Schöne. Jobbar som skolgångsbiträde samt eftisledare i en finsk skola i Sjundeå. Skriver om min vardag som består av vänner, familj och motion.

10 månader

Publicerad 2013-04-14 19:39:33 i

Idag blir vårt troll 10 månader och kan inte förstå att han blir snart 1 år! Killen har igen utvecklats massor, går jätte mycket då vi är hemma men direkt om vi är någon annanstans så blir han blyg och kryper för det mesta. Här är det fart och fjång på.. Han har en leksads låda med hjul, gå vagn och gå bil som han turvist springer omkring med. Det är det bästa han vet för tillfället. Lite orkar han leka däremellan men för det mesta består dagarna av rally runt huset. "Pappa" har han också lärt sej och säga trots att han inte ännu riktigt vet vad det betyder.
Imorgon är det dags för sambon att återvända jobbet efter 6 veckors pappamånad, skönt tillika tycker jag. Skönt att få vardagen att rulla igen och njuta mera av varandras närvaro då man inte är med varandra nästan 24/7.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela